Το ανανεωμένο eshop του ομίλου είναι on air

Μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη λειτουργία του eshop του Ομίλου Blackbird, το Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.psifiaki-ipografi.gr είναι πλέον γεγονός. 

Επτά χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του, το psifiaki-ipografi.gr αλλάξε, ανανεώθηκε και πλέον εξυηπηρετεί μέσα από μια νέα διαχειριστική customized πλατφόρμα.

Η ανανέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι το επιστέγασμα της έμπρακτης εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για Υπηρεσίες Απόκτησης Ψηφιακής Υπογραφής

Ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, το ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα, προσφέροντας διαρκώς τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες, πανελλαδικά. 

Με κύριο όχημα την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, μπορεί ένας ενδιαφερόμενος από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας να επισκέπτεται το ανανεωμένο e-shop, απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία αγορών. 

Κύρια πλεονεκτήματα της πλατφόρμας είναι η άμεση πρόσβαση σε όλη την ποικιλία των προϊόντων, ενώ παράλληλα ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να εγγραφεί ως χρήστης και να αποκτήσει λογαριασμοό για μεγάλη δυνατότητα επιλογών και την καλύτερη διαχείριση των αναγκών του.

Τι μπορείτε να βρείτε στο eshop

Στο eshop www.psifiaki-ipografi.gr μπορείτε να βρείτε Προϊόντα και Υπηρεσίες που αφορούν στην Αναγνωρισμένη Ψηφιακή Υπογραφή (Usb Token Ψηφιακής Υπογραφής, Υπηρεσία Εγκατάστασης/ Τεχνικής Υποστήριξης) καθώς και τις Συνδρομητικές Υπηρεσίες της Πλατφόρμας dda.gr για την ενημέρωση σε Διαγωνισμούς Δημοσίου.