Νέες Σύγχρονες Εγκαταστάσεις του Ομίλου

Αγαπητοί συνεργάτες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας Blackbird Business Consultants Group, Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, έχει μεταφερθεί σε Νέες Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι Αττικής [Κηφισίας 148, 2ος όροφος].

 Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2008 στους εξής επιχειρηματικούς τομείς, για τους οποίους είμαστε στη διάθεσή σας για συνεργασία:

  • Επιχορηγούμενα Προγράμματα (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος κτλ).

Έχοντας υλοποιήσει επί σειρά ετών Επιχορηγούμενα Προγράμματα Επιχειρήσεων, διαθέτουμε την αναγκαία εμπειρία να αναλάβουμε ορθώς την Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής καθώς και την πλήρη Υποστήριξη μετά την έγκριση. Τα ποσοστά εγκεκριμένων αιτήσεων από το γραφείο μας αποτελούν την εγγύηση για την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Τέλος, παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση για Νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ & δωρεάν προαξιολόγηση για την ένταξη ενδιαφερομένων επιχειρήσεων.

[ www.kei.gr ]


  • Διαγωνισμοί Δημοσίων Έργων και Κρατικών Προμηθειών

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την Υποστήριξη Επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους σε Διαγωνισμούς Δημοσίου. Καλύπτουμε τη διαδικασία σε όλα τα στάδια, είτε πρόκειται για Πρόχειρους Διαγωνισμούς ή για Ηλεκτρονικούς Διαγωνισμούς (ΕΣΗΔΗΣ, COSMOONE, I-SUPPLIES). Εγγυόμαστε την πλήρη εξυπηρέτηση και την ορθή Συμμετοχή μιας Επιχείρησης στις Κρατικές Προμήθειες.

[ www.dimosioi-diagonismoi.gr ]


  • Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής

Το Τεχνικό Τμήμα αναλαμβάνει την έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής άμεσα, αυθημερόν, ενώ παρέχεται εγγυημένη τεχνική υποστήριξη. Από το 2012 η εταιρεία μας είναι ενταγμένη στη σχετική λίστα με τις Εγκεκριμένες Διατάξεις Δημιουργίας Υπογραφής (ΕΔΔΥ) του Υπουργείου και έχει προμηθεύσει ως σήμερα πληθώρα Φορέων Ιδιωτικού Τομέα, Δημόσιων Οργανισμών και λοιπών Οικονομικών Φορέων. 

[ www.ipografi.gr ]  • Υπηρεσία Ενημέρωσης Διαγωνισμών Δημοσίου

Η Πλατφόρμα Ενημέρωσης Διαγωνισμών Δημοσίου alert dda παρέχει καθημερινή ενημέρωση για Διαγωνισμούς Δημοσίων Έργων και Κρατικών Προμηθειών που προκηρύσσονται. Μέσα από ένα καθημερινό email παρέχεται η ενημέρωση, εξατομικευμένα ανά Περιοχή και Επιχειρηματικό Αντικείμενο για όλες τις Δημοσιεύσεις και τις Προκηρύξεις όλων των Φορέων Δημοσίου. 

[ www.dda.gr ]


  • Πιστοποίηση Συστημάτων ISO

Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις πιστοποίησης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, όλων των μεγεθών και των επαγγελματικών κλάδων. Διασφαλίζεται η πιστοποίηση κατά τα ακόλουθα πρότυπα διαχείρισης του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO). 

Είμαστε στη διάθεσή σας για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας σε όλους τους παραπάνω τομείς εξειδίκευσης. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μια αμφίδρομη και μακροχρόνια συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, μπορείτε να συμπληρώσετε την Φόρμα Εγγραφής. Με τον τρόπο αυτό θα ενταχθείτε ως δυνητικοί συνεργάτες σε συναφή επιχειρηματικά αντικείμενα όπου εξειδικεύστε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση.

https://www.kei.gr

https://www.kei.gr

https://dimosioi-diagonismoi.gr

https://dimosioi-diagonismoi.gr

https://ipografi.gr

https://ipografi.gr

http://dda.gr

http://dda.gr
Οι εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι
place
place
place
place