Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη & του Αναπλ. Υπουργού Νίκου Παπαθανάση στο Κέντρο Επενδύσεων

Τα νέα γραφεία του Κέντρου Επενδύσεων [BlackBird Group] επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπλ. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές και Στρατηγικές Επενδύσεις κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Τον Υπουργό και τον Αναπλ. Υπουργό υποδέχθηκε ο Νίκος Κοτσυφός, Διευθύνων Εταίρος. Οι Υπουργοί παρουσίασαν σε πλήθος διακεκριμένων επιχειρηματιών, και πελατών του Κέντρου Επενδύσεων το έργο που επιτελέστηκε στον τομέα της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων κατά την προηγούμενη τετραετία. Εξήγησαν πώς με σχέδιο και στοχευμένες δράσεις υπήρξε επενδυτική άνθηση και μια από τις υψηλότερες απορροφήσεις Επενδυτικών Κονδυλίων πανευρωπαϊκά.

Ειδική αναφορά έγινε σε επενδύσεις που υλοποιούνται στην παρούσα φάση, όσο και για σε νέες επενδύσεις και επενδυτικά προγράμματα, που σχεδιάζονται για την επόμενη τετραετία διακυβέρνησης 2023-2027. 

Οι Υπουργοί εξέφρασαν την πεποίθηση ότι με το ίδιο γενικό πλαίσιο αλλά και επιμέρους βελτιώσεις θα επιτευχθούν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα κατά το υπόλοιπο της Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027.

Ο κ. Κοτσυφός ευχαρίστησε τόσο τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη όσο και τον Αν. Υπουργό, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές και Στρατηγικές Επενδύσεις, κ. Νίκο Παπαθανάση, για την επίσκεψή τους στα νέα γραφεία του Κέντρου Επενδύσεων. Εκφράστηκε η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη προς το Υπουργείο για τη δρομολόγηση δράσεων που αφορούν τον Ιδιωτικό Τομέα (ειδικότερα σε ό, τι αφορά την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα) αλλά και τον Δημόσιο τομέα (με έμφαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση).

place
place
place
place